top of page

Nu 10% korting op uw Akrapovic uitlaat tot 1 April 2020


ZUIVERE PRESTATIES

Akrapovič uitlaatsystemen worden ontwikkeld door hetzelfde team van ingenieurs die werken met kampioens winnende partner raceteams in MotoGP, WSBK en andere categorieën. Alle producten worden getest in de eigen laboratoria van het bedrijf met behulp van hun eigen zeer geavanceerde dynamometers.











SLIP-ON LINE

De Slip-On Line van Akrapovič is ontworpen voor recreatieve rijders. Deze uitlaatsystemen zijn eenvoudig te installeren en vervangen. Ze geven je meer vermogen, meer koppel en minder gewicht en dus een soepelere rit. De meeste versies hebben EG-typegoedkeuring.



DE RACING LIJN

De Racing Lijn is een compleet hoogwaardig roestvrijstalen uitlaatsysteem gemaakt met veel aandacht voor detail. Het unieke ontwerp stelt het in staat om de maximale krijgen voor elke moto, terwijl het algehele gewicht aanzienlijk wordt verlaagd voor topprestaties bij dagelijks rijden of zelfs in de meest uitdagende races.

Het is identiek aan het Evolution Line-uitlaatsysteem,

afgezien van het materiaal.



EVOLUTIE LIJN

De Evolution Line is een vlaggenschip van de Akrapovič uitlaatsystemen, gebruikt en getest door top fabrieksteams in het racen. Elk model is uniek en gericht op het maximaliseren van motorprestaties terwijl het totale gewicht wordt verminderd voor een optimale handling van de hele motorfiets.


Meer info of een offerte? Stuur naar



102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page