top of page

PRE-ORDER NOW!


Bereid je voor om verbaasd te zijn door Sena's nieuwe top van lijncommunicatie: de 30K.

Sena introduceert haar beste model tot nu toe met de nieuwe Adaptive Mesh-Networking technologie, die nu maximaal 16 intercomverbindingen mogelijk maakt. De non-Bluetooth, draadloze Adaptive Mesh-Networking-technologie, zorgt voor naadloze groepsverbindingen. Adaptive Mesh-Networking houdt intelligente groepsrelaties in de gaten zelfs wanneer een groepslid buiten bereik gaat. De 30K is uitgerust met een chip die Adaptive Mesh-Networking mogelijkheden mogelijk maakt. Het toestel beschikt ook over een dubbele antenne voor gelijktijdig gebruik van zowel Bluetooth als Mesh-networking. Met de audio multitasking-functie, die oorspronkelijk in de 20S is gezien, kunt u een gesprek voeren over Adaptive Mesh-Networking, terwijl u ook Bluetooth-bediening gebruikt, zoals muziekstreaming, GPS-navigatie of ingebouwde FM-tuner. De 30K heeft een werkafstand van 2 km (1,2 mijl), voor gebruik met zowel Bluetooth als Adaptive Mesh-Networking intercom. De 30K is uitgerust met een snelle laadfunctie die 4 uur gebruik mogelijk maakt na slechts 15 minuten laden. Eens volledig opgeladen heeft de 30K een spreektijd van 13 uur. Het toestel is ook waterbestendig en klaar voor alles tijdens uw rit.28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page