BEL ONS
EMAIL ONS
OPENINGSUREN

Ma - Wo: 18u30 - 22u

Do-Za: 9u30 - 12u30 & 13u - 18u

Zondag gesloten

ALLE MERKEN

Alle merken, types, groot of klein

SERVICES

- Onderhoud

- Herstellingen

- Bandenwissel

- Batterij

- Diagnose

KOM LANGS
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 by  Brecht Cornilly. 

Disclaimer
 
1.       Algemeen
Grease Monkey Moto's, Moerkerkse Steenweg 540, 8310 Sint-Kruis is eigenaar van de website www.gmmotos.be
 
Door de toegang tot en het gebruik van deze website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden.
 
De naam en het logo van Grease Monkey Moto's, van de producten en diensten die zij aanbieden, zijn handelsmerken en handelsnamen die beschermd zijn door de nationale en internationale wetgevingen.
 
Hoewel Grease Monkey Moto's alles in het werk heeft gesteld om op zijn website alleen volledige en correcte informatie te plaatsen, aanvaardt Grease Monkey Moto's geen aansprakelijkheid voor de correctheid, geschiktheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Alle informatie op de website van Grease Monkey Moto's is van informatieve aard en wordt louter voor informatieve doeleinden beschikbaar gesteld.     


Grease Monkey Moto's en/of zijn filialen kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade te wijten aan de toegang tot en de raadpleging of het gebruik van de informatie op de website www.gmmotos.be , noch voor het ontbreken ervan.
 
De teksten en afbeeldingen op de website www.gmmotos.be zijn onderworpen aan een copyright en de bescherming van het intellectuele eigendom. Ze mogen niet gekopieerd, gewijzigd of in gelijk welke vorm gepubliceerd worden zonder uitdrukkelijke toelating van Grease Monkey Moto's.
 
De teksten en afbeeldingen die een product beschrijven, zijn niet bindend.
 
2.       Links
Onze site kan links en verwijzingen bevatten naar andere internet-websites en Grease Monkey Moto's is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacy-praktijken van deze gelinkte sites.